GRo-W - Grow into wine, jouw wijnervaringen
Wat kunnen we voor jou betekenen

Geen twee degustaties zijn dezelfde, geen wijnreis is een kopie van de vorige. Jij bepaalt mee de invulling van de avond of de reis, welk budget beschikbaar is. Het gaat tenslotte om genieten.

Je kan altijd via de website contact opnemen voor meer informatie

Degustaties en wijnlessen aan huis
Degustaties en wijnlessen aan huis
Met vrienden, familie of collega's, als verrassing of ontspannen avond of reeks van avonden. Volgens jouw budget en jouw wensen. Je hoeft zelfs niet voor de glazen te zorgen. Voor meer informatie zie verder op de website onder "Degustaties"
Begeleiden van wijnreizen
Begeleiden van wijnreizen
Ontdek Italië op een andere manier. Prachtige B&B's, bezoek tal van wineries, doe mee aan een cooking-afternoon met een Italiaanse Chef, of ga op truffle hunt. Geniet van gastronomische maaltijden in sterrenrestaurants of plaatselijke trattoria's, snuif wat cultuur en bezoek Italiaanse parels. Of liever meer op zijn Duits? kan ook! Voor meer info zie verder op de website onder "Wijnreizen"
CVO step biedt aan: Opleiding tot Aspirant-sommelier en Masterclasses Wijn
CVO step biedt aan: Opleiding tot Aspirant-sommelier en Masterclasses Wijn
Wil je het wat uitgebreider: volg dan de 4 modules van "Wijnkenner" : Algemene wijnkennis, Frankrijk, Wereldwijnen en Wijn & Gastronomie bij cvo-step, Hotelschool Hasselt. of verdiep je verder in de Masterclasses Wijn, waar specifieke topics verder uitgediept worden. Voor meer informatie zie verder op de website onder de rubriek "Wijnlessen CVO-step"